Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vicces ballib öngól

Nagyon rájár a rúd a ballib megmondóemberekre manapság.

A mindig kész zsidókártya bukott el éppen. Már évek óta nem működik az, hogy a magyarországi zsidóságot használják fel a zsidózásra, de eddig legalább a külföldi zsidó szervezetekben megbízhattak.

Erre beüt a csapás: maga Izrael köp be a ballibek levesébe.

Ezt most nehéz lesz kimagyarázni. Mi történt? A cigány Zorbán lefizette Izraelt? Az izraeli kormány antiszemita? Esetleg az emberevő Putyin mozgatja a szálakat már megint? Vagy az izraeliek hazudnak? Vagy a legrosszabb: mégsincs mindig igaza Izraelnek mindenben?

Nehéz eligazódni, a végén még annyira belagabalyodnak az ügybe a ballibek, hogy kénytelenek lesz saját maguk ellen tünteni "kódolt antiszemitizmusuk" miatt.

Pár agyatlan persze még küzd, mind a kapituláció után a dzsungelben felejtett japán harcos. Éppen Nobel-díjat követelnek gazdájuknak. Mivel ez csakis humorral értelmezhető - a másik megoldás az lenne, hogy Iványi és társai dühöngő elmebetegek -, így mi is aláírtuk a petíciót, íme:

politika

0 Tovább

A ballib válsásgstáb ülésén

A jövő évi választásokra tekintettel összeült a ballib agytröszt válságstábja.

Az ülés menete:

- Gyerekek, minden közvéleménykutatás szerint veszítünk a jövő évi választásokon! Nézzük mit lehet tenni!
- Az EU kirúgja Orbánt?
- Nem.
- Az USA szólt, hogy puccs lesz ellene?
- Nem
- Nagy siker volt a homokosok menete?
- Nem, a vártnál kevesebben vettek részt.
- Esik a forint.
- Nem.
- Csökken a GDP?
- Sajnos növekszik.
- Van kormányváltó hangulat az országban?
- Nincs.
- A hitelminősitők leminősítették az országot?
- Sajnos nem.
- Csökkent az átlagbér?
- Nem.
- Igaza lett Orbánnak a menekültügyben?
- Sajnos igen.
- De legalább megrótta Brüsszel Orbánt Paks miatt?
- Nem, engedélyezték az építést.
- Atya Isten, mi lesz velünk? Valamit ki kéne találni!
- Mondjuk azt, hogy Orbán fasiszta, antiszemita diktátor, s jövőre nem is lesznek választások!
- De ezt már csináltuk, s nem jött be...
- Nem baj, nincs más.
- Oké, akkor ezt nyomatjuk.

0 Tovább

Jó hírek Budapestről

Jó hírek Budapestről: csúnyán megbukott a homoklobbi provokációja.

Az érdeklődés gyér volt. A kezdeti időpontban kb. alig 500 perverz gyűlt csak össze, majd lassan a végére ez nagyjából a 10-szeresére nőtt. Kb. a felük fizetett bértüntiző és ballib aktivista volt.

Erőszak nem volt, a kevés ellentüntető békés volt, nem sikerült aktiválni az alvó verőembereket, akiket a homoklobbi szervezett az esemény erőszakos megzavarására. A rendőrség ezt megakadályozta.

Plusz nyereség: a perverzséget támogató ballibek lejáratták magukat. Ez ugyanis azon kevés téma egyike, melyben a fanatikusan antiorbánista ballib szavazók zöme is egyetért Orbánnal: a család az egy férfi és egy nő házassága, valamint ezek gyerekei.

S talán a legfontosabb: nem sikerült a magasabb bérért tüntető Tesco-dolgozókat átverni és becsábítani őket a perverzmenetbe, pedig ez volt a terv. A törvényes jogaiért küzdő kisember undorodva fordult el a társadalomromboló perverziódiktátoroktól.

Az immár jobbikos Index pedig kifejezetten visszafogott volt, tavaly még, amikor ballib eszméket reklámozott, sokkal látványosabban állt ki a családellenes menet mellett. Pedig a felmérések szerint a jobbikos szavazók kevésbé homofóbok, mint a szocik. Minden jel arra mutat, a Jobbik lassan liberális párttá növi ki magát, míg az MSZP nyit a hagyományos értékek felé.

0 Tovább

Egy:egy

 Andorrai győzelmük után a magyar ballibek most drukkolnak: legyen valamilyen katasztrofális hiba a vízesportok világbajnokságán. Hihetetlen ez az elszántság, amivel elvadult ballibek ennyire akarják, hogy valami ne legyen, ami pedig valójában a világ minden országában pozitívumnak számítana. Dehát ők az általuk hallucinált "diktatúra" ellen harcolnak, s ebben minden eszköz megengedett: győzzenek a gyerekmegrontó perverzek, maradjon az ország energia nélkül (legyen méregdrága zöldenergia az olcsó és biztonságos paksi atomenergia helyett), bukjon meg a magyar sport, semmi se drága, csak bukjon a "csúnya, cigány" Orbán.

De legyünk igazságosak. A másik oldal is sikeresen küzdött a hülyeségversenyben, íme az egyik fideszes főember kijelentette, nem kellenek gimnáziumok, legyen mindenki szakmunkás. Ez viszont csakis a népnyúzók, a nyugati globálkulálok, a rablóbefekektetők, a Soros-féle hétpróbás gazemberek, s más hasonló söpredék érdeke. Nekik alapvető szükséglet, hogy a lehető legkevesebb értelmiségi legyen az országban, mert így könnyebben növelhető az ország "versenyképessége", magyarul nagyobb a kizsákmányolhatósága.

0 Tovább

Homokos tabu

A modern magyar liberalizmus fejlődik.


20-25 éve még a zsidó téma volt a szentek szentje, ez volt mindennek a mércéje. Most, hogy a magyar antiszemitizmus lecsökkent, s már a régivágású magyar antiszemitizmus új reformirányzata, a Jobbik is szinte abbahagyta a zsidózást, sőt a Jobbik lassan része lesz a liberális konszenzusnak, a téma kimerült. Nemzetközileg pedig a migránsválság hozott jelentős változást. A migrációt ellenzők nyugati pártok jellemzően vagy filoszemiták vagy a kérdés nem érdekli őket, de semmiképpen se antiszemiták, amihez lassan a kelet-európaik is idomultak. Izrael pedig látványosan nem tartozik az iszlamista migráció elkötelezett hívei közé.


Már írtam tavaly: a migránsválság pozitív hozadéka Magyarország számára, hogy sok korábban antiszemita téveszmékben hívő ember rádöbbent: a zsidók ellenségként való felfogása tökéletesen értelmeten dolog.
A liberálisoknak tehát váltaniuk kellett. Hiszen ma már gyakorlatilag konszenzus van a zsidókérdést illetően. Az ellenfelet nem lehet leantiszemitázni, mert komolytalan. Ami ment a 90-es években, az ma már csak szánalmat kelt.


De szerencsére meglett az új kedvenc téma: a homoszexuális perverzió tematikája. Mára kiderült: a demokratikusság, az európaiság fő mércéja a homoszexualizmus megítélése. Aki éljenzi, az jó ember, aki meg nem, az elmaradott, gyűlölködő, civilizátlan emberszabású.


Csak hát megint saját maguk alatt vágják a fát a ballibek. A zsidókérdés felfújásával is csak azt érték el annak idején, hogy az átlagember a liberalizmust azonosította a zsidó érdekekkel (melyek persze messze nem azonosak), most is ez lesz, az átlagember a homokosokkal fogja azonosítani a liberálisokat, ami persze ismét nem igaz. Ami igaz belőle: a modern liberalizmus rombolni akar bármi áron, utálja az embereket, az emberi szokásokat, az emberi társadalmat, s ez mindenképpen közös érdek a liberálisok is a homoklobbi között.
Szóval menjetek csak! Menjetek heteroszexuális létetekre is vonulni perverzséghívőkkel, ezzel csak jobban megmutatjátok, hogy mit akartok valójában.

0 Tovább

bircahang

blogavatar

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média