Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tortarendelés

Ha Magyarországon is olyan emberelnyomó rend uralkodna, mint ami manapság az USA-ban igyekszik egyre inkább előretörni, vajon mi történne?liberalizmus

Bemegy egy vásárló az egyik budapesti kóser cukrászdába, s tortát rendel. Kéri, hogy a cukrászat Hitler képet tegye a tortára marcipánból, s írja rá: „éljen Hitler!”. A vevő nyomatékosan felhívja a cukrászat figyelmét, hogy horogkereszt semmiképpen se kerüljön a tortára, az ugyanis tiltott jelkép, márpedig ő messzemenően törvénytisztelő ember.

Bíróság, per. Ítélet?

Aztán másnap egy, katolikus teológiát végzett nő követeli, hogy legyen felszentelve katolikus papnak.

Bíróság, per. Ítélet?

Majd egy férfi jelentkezik sztriptíztáncosnői állásra, s nem veszik fel.

Bíróság, per. Ítélet?

Ez jutott eszembe arról, hogy egy amerikai keresztény cukrászatot megbüntették, fizessen 130 ezer dollár kártérítést két homokos nőnek, mert megtagadta nekik esküvői torta készítését, a két nő nevével és két női marcipán figurával...

Tortarendelés

0 Tovább

Hatalmas siker Szlovéniában

Idén márciusban a szlovéniai parlament – lakossági felhatalmazás nélkül – megpróbálta bevezetni az országban az egyneműek úgynevezett „házasságát”. A parlament erkölcstelen döntését hatalmas felháborodás követte, mire a keresztény szlovénok megszervezték magukat, s összegyűjtöttek a törvény megváltoztatására irányuló népszavazás kiiírásához szükséges aláírást szinte napok alatt.

 

A szlovén népszavazási szabályozás messzemenően demokratikus. Ha egy népszavazáson a szavazásra jogosultak legalább 20 %-a azonos választ ad le, akkor a meghozott döntés KÖTELEZŐ érvényű.

 

A tegnap lezajlott népszavazáson 620405 szavazópolgár vett részt, ez az összes szavazásra jogosult 35,9 %-a. Igen szavazatot adott le (azaz támogatta a törvény megváltoztatását) 392635 személy,  nem szavazatot adott le 225435 személy, míg 2335 szavazat érvénytelen volt. Tehát az igen szavazatok aránya az összes választópolgár 22,7 %-a, azaz sikerült elérni a szlovén jogszabályok által megkövetelt 20 %-os küszöböt. Tehát a nép döntése KÖTELEZŐ.

 

Így a jövő héttől (miután a népszavazás eredménye jogerős lesz, az esetleg óvások lezárása után) Szlovéniában ismét egy férfi és egy nő között köthető csak házasság! A kilenc hónapnyi államilag szponzorált perverzió csak rossz emlék marad a múltból.

 

Hatalmas győzelem ez Jézus és hívei számára, valamint minden más vallású és ateista tisztességes ember számára!

 

S természetesen mindez csattanós karácsonyi pofon a homoklobbi számára.

 

Éljen Szlovénia!

 

0 Tovább

Botrány AZ USA-ban

Eheti hír az USA-ból: a homoklobbi újabb támadása, immár az amerikai államgépezet teljes támogatásával.

Fontbonne Academy, egy amerikai katolikus gimnázium meghirdetett egy állást: az iskola étkeztetési szervezői posztjára. Egy férfi jelentkezett az állásra, s mivel megfelelt a követelményeknek, az iskola vezetése munkaszerződést is kötött vele.

Hamarosan azonban az új alkalmazottról kiderült: nyíltan homoszexuális életet él, sőt államilag elismert házasságban él egy másik férfivel. Ekkor az iskola elbocsátotta a férfit, az viszont munkajogi pert indított az iskola ellen.

A per során az elbocsátott alkalmazott arra hivatakozott, hogy elbocsátásának oka kizárólag nemi orientációja, ami tilos az amerikai alkotmány értelmében. Az iskola pedig szintén az alkotmányra hivatkozott: a vallásszabadságra, azaz nem kötelezhető egy meghatározott vallás értékrendjén alapuló iskola arra, hogy alkalmazzon olyan személyt, aki ezt az értékrendet nem fogadja el.

Azaz itt két alkotmányos elv ütközése tapasztalható.

Bár a homoklobbi mindig hangsúlyozta, nem célja, hogy a homofób értékrendet valló vallásokra rákényszerítse a homofil értékrendet, most látható lett: ez csak szöveg, a valóság más.

S a bíróság az elbocsátott alkalmazott javára döntött! Amit a homoklobbi ünnepel.

Látható tehát: nem szabad sosem engedni a kőkemény homofób elvekből, mert ezt az ellenség a gyengeség jeleként értékeli. Ha odaadod a kisujjadat, az egész kezedet akarják!

0 Tovább
12
»

bircahang

blogavatar

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média