Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy újabb mítosz cáfolata

Kőkemény ballib mítosz, hogy a kitántorgók az ő híveik.

A szavazatok azonban ezt számokkal cáfolják.

Normál parlamenti szavazás esetében nem tudható, hogy hogyan szavaztak a külképviseleteken szavazók, ugyanis a szavazatokat nem számolják meg helyben, azokat hazaküldik.

Viszont szerencsénk van: az EP-választásokon a helyzet más, hiszen itt a szavazás tisztán listás, ami miatt a külképviseleti szavazatokat is külön összesítik. Még nagyobb szerencsénk van: 2014-ben volt magyar parlamenti és EP- választás is, így az adatok ugyanarra az időszakra vonatkoznak!

Lássuk hány százalékot kaptak az egyes pártlisták összesen és csak a külképviseleteken leadott szavazáson!

ballib politika

Látható: két pártlista van, mely külföldön jelentősen több szavazatot kapott, az Együtt-PM és az LMP. Az előbbi két és félszer, az utóbbi háromszor népszerűbb volt külföldön, mint összeségében. A ballib tábor két pártja - a DK és az MSZP - viszont külföldön feleannyi szavazatot kapott, mint összességében.

Összesítve a 3 ballib pártlista eredményét, arra a - ballibek számára mellbevágó - eredményre jutunk, hogy míg összességében megszerezték a szavazatok 27,90 %-át, a külképviseleti szavazatoknál arányuk csak 26,39 %, azaz külföldön még valamivel kevesebb is az elért eredményük. A kitántorgók nem rájuk szavaznak...

Tény tehát: a Fidesz népszerűsége alacsonyabb volt a külképviseleti szavazáson, mint összességében: 51,48 % helyett csak 45,36 %, de így is a Fidesz nyert fölényesen a külképviseleti szavazáson, ráadásul a Fidesz mínusz 6 %-a nem a ballibekhez ment, hanem az LMP-hez! A ballibek népszerűsége pedig hibahatáron belül azonos belföldön és a kitántorgók között.

0 Tovább

A gyűlölet arca

Érdemes megnézni az ATV-n ezt a műsort.

Aki nem érti, miért lenne katasztrófa Magyarországra nézve egy ismételt ballib irányítás, az megtudhatja ebből a videóból. S nem a nyíltan perverz Lakner Zoltánnal van a gond itt, az ő szövege kifejezetten mértéktartó, mérsékelt: liberális szöveg, de amit mond azt őszintén, nyugodtan fejti ki, amivel gond nincs, akkor se, ha az ember nem ért egyet nézeteivel. A baj a gonosz tekintetű Lengyel László, az ember aki immár 30 év óta a hatalmasok csicskásaként éli életét. Lengyel az a típus, aki akkor is ellenszenves számomra, amikor éppen véletlenül igazat mond: ez az ember egyszerűen hiteltelen, gusztustalan féreg, nem emberi lény.Most már idősebben képtelen türtőztetni magát, teljesen ki is kelt magából.

Nem mondom el amit mond, tessék megnézni, mert érdemes. A lényeg az a lelki, aljas toporzékolás, mellyel likvidálna bárkit, aki más gondol, mint ő. Ha Lengyel a 40-es években lett volna fiatal. elsők között követelte volna Hitler bevonulását, 1956-ban meg a szovjet tankokat vezényelte volna. Gondolatainak lényege: el kell törölni a demokráciát Magyarországon, mert ez veszélyezteti a liberális nyugat hatalmát. Lengyel követeli: az USA döntse meg a magyar kormányzatot bármi áron.

0 Tovább

A fasiszta Schiffer

Schiffer, az LMP vezetője már megint rosszalkodott. Ahelyett, hogy vakon hallgatott volna a ballib agytrösztre, ismét könnyelműen szemlélni kezdte a valóságot, majd pedig – ez súlyosbító tényező – gondolkodott.

Schiffer azt merte mondani, hogy nem 100 %-osan helyes Satana Mertkell fűrer politikája, valamint azt is, hogy a liberálisok tévednek.

Ez botrány! Hol van ilyenkor a NATO, a rendőrség, az Afrikai Únió, a tűzoltóság, meg a partravetődött bálnákat visszadobók szava az ilyen antiszemita uszítás ellen???

0 Tovább

Ez baloldal?

Bár régóta kifejezem azt a véleményemet, hogy az, ami Magyarországon baloldalnak nevezi magát nem áll semmilyen kapcsolatban a baloldallal, az ember néha mégis meglepődik.ballib

Mint az ATV csatorna gyakori nézője, tegnap ismét ilyen megdöbbenés ért.

Ez az érzés az Egyenés Beszéd egyik adásának nézese közben ért. Érdemes végignézni. Az ízig-vérig jobboldali hisztérikus minidiktátor Vágó Isván, aki magát ki tudja miért baloldalinak véli semmi gondot nem lát abban, hogy a munkavállalók ki vannak szolgáltatva munkaadóiknak, és minden ezt csökkentő próbálkozást demagógiának vél.

Röhejesek vagytok, ballib véglények... Csak az ilyen vágók ne kerülhessenek többé hatalomra, mert kő kövön nem fog maradni.

0 Tovább

Sándor Mária

Az utóbbi 6 évben történt kormányellenes tiltakozások nagyjából 3 csoportra voltak oszthatók.

Voltak spontán, politikamentes tiltakozások egy konkrét téma ügyében. Ezekre senki se tudott rászállni politikailag, hiszen maga a tiltakozás nem is akart más kormányt. Lásd az internetadó elleni tiltakozást, melynek résztvevői többségükben a kormány támogatói voltak. Amint jött a ballib rászállási próba, pillanatok alatt el is halt az egész.

A legtöbb tiltakozás eleve kamutiltakozás volt. Ezeket a ballib agytröszt szervezte mindig, idegen segítséggel (Soros vagy  a Norvégiai Köztársaság jellemzően) vagy nélküle. Ezeken rendre meg is jelent mind a 800 ballib bérttüntető, s kész. Az ilyemiken maguk a ballibek is röhögnek valójában, amikor a négy fal között magukban gondolkodnak. Példának jó az úgynevezett Éhségmenet, melyen luxusvillában élő meghízott ballib milliomosok is meneteltek, bizonyára fogyókúrás céllal.

A ballibek tanultak hibáikból, így immár szakmai alapú kamutiltakozásokkal próbálkoznak, melyek nem rögtön követelik a valódi célt: a demokratikusan megválasztott kormány menjen azonnal, s helyére kerüljön választás nélkül a „szakértő” Gyurcsány, Bajnai, vagy más háttérhatalmista komprádor burzsoá. Persz itt is hamar kilóg a lóláb, s jó nagyot bukik az egész. Lásd a Pumukli féle elől kockás, hátul soros mintás kamuakciót.

Sándor Mária féle kezdeményezés mindehhez képest teljesen új volt. Nem lehetett ballib háttérrel vádolni, ez tény, s politikai követelések sem voltak. Így nem is kapott támogatást az egész a ballibektől. Részben a Jobbik állt mögé, de ez se volt komoly támogatás.

Aztán maga a szervező ölte meg saját akcióját: elment a soros-pumuklikhoz szónokolni.

Pont.

0 Tovább

bircahang

blogavatar

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média